Masterclasses

Wil jij jezelf verdiepen om zo nog meer verbinding te kunnen maken met anderen en met jezelf? Onze Masterclasses gaan in op specifieke skills die jou verder brengen in je dagelijkse praktijk. En het zijn niet voor niets Masterclasses. We gaan diep in op de materie en geven je direct handvatten om alles wat je leert in de praktijk toe te passen. Onze experts en professionele trainers halen alles uit deze dag. Benieuwd wat deze Masterclass jou gaat brengen? Ga dan naar de FP&P brochure Masterclasses of lees verder.

Wat is een Masterclass?

Onze Masterclass is een verdiepende dag gericht op een specifiek onderwerp dat relevant is voor jou als onderhandelaar. Elke Masterclass wordt gegeven door een trainer en een Master (expert) op het onderwerp die er samen voor zorgen dat je na afloop concrete handvatten hebt die je direct in de praktijk kunt brengen! Deze dag is een unieke belevenis en een geweldige ervaring waar plezier, verbinding en verdieping met elkaar samenkomen.

Voor wie zijn deze Masterclasses bedoeld?

Ben jij al wat verder in je carrière en geef je leiding aan een team of voer je regelmatig onderhandelingsgesprekken? Heb je al een goed bewustzijn ontwikkeld op je eigen gedrag, je patronen, je kwaliteiten en je valkuilen, maar zoek je nog verdere verdieping in jezelf begrijpen? Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze Masterclass wellicht iets voor jou.

Welke Masterclasses zijn er?

Twee keer per jaar geven we de volgende Masterclasses:

DATA:  voorjaar 2024

We herkennen het allemaal. Je bent enthousiast, je denkt er bijna te zijn, en dan loop je ergens vast: weerstand. En dat brengt nogal wat teweeg… van negatieve spanningen tot ingewikkelde relaties. Weerstand is overal en lijkt ons alleen maar te belemmeren. Maar is weerstand wel zoiets negatiefs als we meestal denken? Wat we vaak niet weten, is dat weerstand juist een signaal is van iets wat blijkbaar heel belangrijk is. Een kans om de negatieve energie die vrijkomt om te zetten in iets waardevols. Zodat de weerstand juist resulteert in positieve energie. Maar daar heb je wel wat inzicht voor nodig. In deze Masterclass krijg je dat inzicht en leer je hoe je weerstand juist als kans kunt zien.

We zoeken met jou antwoorden op vragen als: Waar komt weerstand vandaan? Hoe denk je over weerstand? Wat voel je als het er is? Hoe reageert je lichaam? En als dat allemaal tegelijk aanwezig is, wat is dan het effect op de ander? Welke reactie bij de ander ontstaat er en waarom zou dat zo zijn?

DATA: voorjaar 2024

Om de beste versie van onszelf te zijn, hebben we soms anderen nodig. Feedback is een essentieel communicatiemiddel op werk, maar wordt helaas te vaak verkeerd begrepen. Dat is niet vreemd, maar wel zonde. Feedback kan beladen, spannend en ongemakkelijk zijn. Tijdens deze Masterclass behandelen we verschillende soorten feedback en oefenen we met het effectief overbrengen van de boodschap.

En er is meer… Want waar de meeste trainingen stoppen, gaan wij door. Vanzelfsprekend is het makkelijker om feedback te geven dan te krijgen. Vanuit die gedachte gaan we samen ontdekken hoe jij zelf meer uit feedback van anderen kunt halen. Zodat je feedback juist vertaalt naar waardevolle inzichten zodat jij beter gaat presteren als persoon en als team. Zo kun jij binnenkort oprecht zeggen: “Thanks for the Feedback!”

DATA: voorjaar 2024

Kansen creëren en leren om meer mogelijk te maken. Dat is een bijzondere uitdaging. In deze masterclass leer je om anders te kijken om zo tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Weg uit je routine om zo verbeteringen te kunnen realiseren.

Niet vernieuwen als doel op zich maar juist vernieuwend kijken naar alledaagse structuren die wellicht een frisse blik kunnen gebruiken. Door dat creatieve stukje brein te triggeren kom je tot verrassende inzichten en tot nieuwe oplossingen die jou, je team en de organisatie vooruithelpen. De kracht om te creëren zit in je, nog meer dan je denkt!

Locaties van de Masterclasses

De Masterclasses van mei 2024 worden gegeven in Hotel Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10-b in Den Dolder (nabij Utrecht).

Wil je meer weten? Download hier de brochure over onze Masterclasses.

Wil je in actie komen? Schrijf je hieronder in voor een Masterclass.