Hoe gaat het nu met je?

Na ruim 2 jaar afwezigheid ivm alle Coronamaatregelen zijn we blij dat we je weer kunnen uitnodigen voor het FP&P LifeLong Learning Event. Op woensdag 14 juni van 16.00 tot 19.00 uur. Graag geven we je dan weer een hand, kijken we elkaar weer live in de ogen en geniet je van een inspirerend programma en aansluitende borrel. Dit gratis evenement is er speciaal voor jou als alumnus van onze trainingen en staat in het teken van ontmoeten & inspiratie.

Dit keer hebben we een bijzondere gast die je tijdens een interactieve workshop verbaast, laat bewegen en inspireert.

Wil je iemand meenemen die je graag in contact brengt met FP&P? Hij of zij is helemaal welkom, laat ons even weten wie het is.

We kijken er naar uit je weer te zien. Laat je ons via onderstaande button weten dat je komt?

 

Hartelijke groet,

Het FP&P Team

 

 

Landgoed Drakenburg

Doctor Albert Schweitzerweg 1

3744 MG Baarn

Jan Pieter van Lieshout is een internationaal bekende facilitator en coach en zijn workshop “Dancescan” wordt veel ingezet bij leiderschapstrajecten. Jan Pieter heeft het vermogen subtiele non-verbale signalen op te vangen vanuit iemands bewegingen. Hij ontwikkelde voor groepen de workshop ‘Interactieve DanseScan’ en deelnemers staan verbaasd over de kwaliteiten die zij bij zichzelf en de ander ontdekken en die dagelijks inzetbaar zijn.

16:00 uur Ontvangst

16:15 uur Start en welkom

16:30 uur Learning & Doing: in beweging komen

18:15 uur Borrel

19:00 uur Einde